De Movo Tapes - A.F.Th. van der Heijden

This book is part of a very weird series. The author has named it (for the time being) "Homo Duplex #0" but will only decide the right order after completing the whole series (presumably around 8 books, proven writing speed in this series: George RR Martin-level). Anyway, I really enjoyed reading the other books so far in this series, but this one disappointed me. I haven't decided yet if I will continue reading the series,...

 

Ik had voor mijn lijst twee jaar terug 'Het Schervengericht' (Homo Duplex #1) gelezen, en die was me boven verwachting goed bevallen. Vandaar dat ik ook benieuwd was naar dit boek, dat daarvoor hoort (alhoewel AFTh gezegd heeft dat de echte volgorde pas besloten kan worden nadat alle delen verschenen zijn).

Maar ik vond het een enorme tegenvaller. Pretentieus quasifilosofisch geneuzel. Een wel heel makkelijke manier om alle fouten in het plot te verhullen. Gewoon langdradig.

Het kon me niet boeien, niet voor niets deed ik zolang over dit boek. Ik raad het niemand aan, lees dan toch (hoewel nog dikker) Het Schervengericht.