En dan nog iets - Paulien Cornelisse

En dan nog iets (And then something else) is the sequel to Taal is zeg maar echt mijn ding (Language is like totally me, you know). The format is still the same, very short passages about language-related things.

 

En dan nog iets is het vervolg op Taal is zeg maar echt mijn ding. Paulien Cornelisse is ondertussen een stuk bekender geworden, maar heeft toch nog de tijd gevonden wat leuke taal zaken te vinden die in het boek passen.

Probleem is natuurlijk dat het moeilijker wordt om leuke dingen te vinden. Er zijn natuurlijk heel veel dingen mis met taal, maar de leukste en meest opvallende zijn al behandeld in Taal is zeg maar echt mijn ding. Het is daarom dat ik me ook afvraag hoelang dit format nog blijft werken. Ik weet niet of ze van plan is nog meer boeken te gaan schrijven in dit idee. Maar dit boekje leest makkelijk weg, al is het natuurlijk leuker om af en toe gewoon een klein stukje te lezen.