Taal is zeg maar echt mijn ding - Paulien Cornelisse

This book discusses the Dutch language, and mostly what mistakes everybody is apparently making all the time. Some of these are in fact really weird when you stop and think about them, but unfortunately in this book, there is also a lot of things that were put out of proportion in my opinion.

 

Deze leek mij van tevoren heel erg leuk. Ik had al verschillende stukjes gehoord van andere mensen of op televisie en die vond ik wel goed gevonden, dus wilde ik graag het hele boekje lezen.

Helaas vond ik het niet allemaal even goed. Toegegeven, waarschijnlijk is het beter wanneer je niet alles direct achter elkaar leest, zo'n soort boek is het wel. Maar ik merkte dat er gewoon ook vrij veel 'fouten' in stonden die ik wel erg muggenzifterig vond (er is vast ook iets mis met dat woord). Bij tijd en wijlen wel heel erg leuk, soms wat flauw.